Upptäck Gustav III:s Boulevard 32 

– En levande byggnad med människan i centrum

Visa mer
Arrow

Gustav III:s Boulevard 32 är en modern, effektiv och hållbar kontorsbyggnad, där människan är i första rummet. Här kommer medarbetartrivsel nästan som en garanti!

 • Nytt exteriört uttryck med tydligt annonserad entré
 • Omfattande utbud av gemensamma funktioner
 • Certifierad enligt Miljö Byggnad Silver
 • Solceller på tak och fasad
Centrala Frösunda

En helt vanlig dag i Centrala Frösunda

En skön promenad genom parken från pendeln. Frukost med riktigt finkaffe i Caféet. En timmes mötesförberedelse på en touch down-arbetsplats mitt emot Caféet. Säljmöte i konferensavdelningen en våning upp, som avslutas med en affärslunch i restaurangen.

På väg upp till kontoret, en koll på veckans pop up-store och köp av närodlad honung. Väl uppe på kontoret, några timmars jobb i den tysta delen. Sedan brainstorming i kreativa delen av kontoret.

Fikapaus på takterrassen. Avslutar dagen med att läsa in mig på bolagets senaste lansering i lounge-avdelningen på entréplanet. Faktiskt inget annat än en helt vanlig dag i kontorsbyggnaden Gustav III:s Boulevard 32.

Entréplanet - husets pulserande hjärta

 • Gemensam reception
 • Café
 • Restaurang
 • Coffice
 • Touch down-arbetsplatser
 • Coworking-ytor
 • Pop up-butiker

Ett modernt kontors alla fördelar

Stora öppna ytor för maximal flexibilitet.

Vi kan anpassa helt efter era önskemål.

Självklart ligger allt som påverkar ljus, ljud och luft i framkant. Det gör att ni får ett hållbart och effektivt kontor

https://centralafrosunda.fastpartner.se/media/sites/33/modern-office.jpg

Glöm inte de tysta ytorna

Det handlar om att erbjuda det som för stunden, för arbetsuppgiften, är den rätta miljön. Ibland är det tyst som är bäst, ibland är det den nära interaktionen med andra.

Fullt utrustad konferensavdelning

I konferensavdelningen, en trappa upp från entréplanet finns gott om representativa konferenslokaler och mötes- och konferensrum. Mat och dryck kan ni beställa upp från kaféet eller restaurangen.

Fördelarna är uppenbara: ni slipper att ha större mötesrum på kontoret som inte används särskilt mycket och klarar er därför med mindre yta. Och ni får tillgång till konferensfaciliteter som är i paritet med det bästa som finns, precis utanför kontorsdörren.

Lockande utsikt från taket

Högst upp finns en inbjudande takterrass. Ett uppskattat mervärde under speciellt vår och sommar. Ta med dig en kopp kaffe och njut av solen, tillsammans med grannar och kollegor.

Telegrafgatan 4

Kontorsbyggnaden är i klassiskt rött tegel. Kontoren är ljusa på alla våningsplan tack vare ett rikligt ljusinsläpp via ett vackert atrium. Vill ni göra ert varumärke ännu mer känt – skyltläget mot E4 är ett av Sveriges bästa. Just nu finns ett kontorsplan på ca 929 kvadratmeter, se ritningen nedan.

 

 

https://centralafrosunda.fastpartner.se/media/sites/33/telegraf_full.jpg
https://centralafrosunda.fastpartner.se/media/sites/33/519bcqasslhllce3-59ak0r8uascp3116.pdf-och-3-sidor-till-arbete--microsoft-edge-2022-05-16-16_09_01.png
Har du några frågor om Centrala Frösunda och våra tjänster vänligen ring receptionen på 08-425 031 21

Är du intresserad av kontor?

Eller ring Magnus Jenninger på

0700 079 322